Az oldal helyes működéséhez a javascript engedélyezése szükséges!

Felhasználási feltételek

 1. A regisztrációkor és adatbázis használatakor megadott adatokat az oldal üzemeltetője nem ellenőrizi, és erre vonatkozó tevékenységet nem folytat.
 2. A regisztráció és online-adatbázis használata ingyenes, ellenszolgáltatást vagy más juttatást az oldal üzemeltetője nem kér.
 3. Az adatok hitelességért, melyeket az egyes más (regisztrált) felhasználók adtak meg, nem ellenőrizünk, így azok helyessége, valódisága, hitelességért az üzemeltető felelősséget nem vállal.
 4. Regisztráció szükséges online pályafoglalás használatához.
 5. Az üzemeltető kijelenti, hogy az oldalt, online-adatbázist mindenki saját felelősségre használja.
 6. Statisztikai célokból az oldal üzemeltetője gyűjthet információkat a felhasználó(k) által megadott információkból.
 7. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy szükségszerű esetekben módosítsa az adatokat, esetleg törölje. Például név vagy email cím elírás esetén.
 8. Regisztrációkor megadott e-mail címre a rendszer automatikus értesítő e-maileket küldhet (belépés elmúlasztásáról, pálya foglaláskor, stb.) melyek az online adatbázisunkkal vannak összefüggésben.
 9. A Szolgáltatás használatával a Felhasználó és az Üzemeltető között online szerződés jön létre az Ekrtv.1 5. § (4) bekezdésének megfelelően.
 10. Az Üzemeltető fenntartja jogát a jelen Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására. A módosításról az Üzemeltető rövid felhívás formájában tájékoztatja a Felhasználót.
 11. Amennyiben a royalstation.hu-n a Felhasználó által közzé- vagy elérhetővé tett tartalom jogsértő, úgy az Üzemeltető az Ekrtv. (az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény) alapján jár el, és a jogsértő tartalmat eltávolíthatja, ha a jogosulttól erre megfelelő értesítést kap.
 12. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot magának, hogy helytelenül használó felhasználókat az adatbázisból törölje.

Minden más nem szabályzott kérdésben kérjük a kapcsolatfelvétel menüpont alatt érdeklődjenek!