Az oldal helyes működéséhez a javascript engedélyezése szükséges!

Ház szabályok

 1. A bejáratoktól 5 méteren belül tilos a dohányzás! Vannak kijelölt dohányzó pontok. Kérjük használják azokat.
 2. Tilos a házban, az udvaron és annak közvetlen környezetében szemetelni! Kérjük őrizzük meg a tisztaságot.

Squash

Az épület alsó szintjén található két légcserés és hangszigeteléssel ellátott, európai követelményeknek megfelelő squash pálya, mely várja e népszerű sport szerelmeseit.

 1. Online pályafoglalás lehetséges. Amennyiben a lefoglalt időpontot mégsem veszi igénybe,azt haladéktalanul jelezze. A regisztrált játékosok a foglalási idő előtt 6 órával tudják díjmentesen lemondani a pályafoglalást. Az időben le nem mondott pálya díját rendezni kell.
 2. A squash pályát kizárólag fehér talpú, illetve foltot nem hagyó cipővel lehet használni.
 3. Egy lefoglalt pályához két fő részére biztosítunk öltöző használatot, öltözőszekrénnyel együtt. Több játékos esetében 600 Ft / fő a öltöző használata.

Medence és szauna

Az épület alsó szintjén található a medence, szauna és a hozzájuk tartozó férfi és női öltöző.

 1. Az uszodát és szolgáltatásait mindenki saját felelősségre veszi igénybe!
 2. Az öltözőszekrények használata számozott kulcsokkal lehetséges. Az átvett kulcs elvesztése, illetve a szekrény megrongálása fizetési kötelezettséggel jár. A kulcsért cserébe minden esetben kauciót, zálogot kell letétbe helyezni.
 3. Az üzemeltető nem vállal felelősséget az őrizetlenül hagyott tárgyakért!
 4. A medencetérbe és a hozzá tartozó öltözőkbe csak váltócipőben (papucs) vagy cipővédőben szabad belépni! Cipővédő az öltözők bejáratai előtt fejenként egy ingyen elvehető, melyet kérjük az úszás teljes ideje alatt őrizzenek meg. Feleslegesen ne gyártsunk szemetet.
 5. Medence használat előtt előfürdő (zuhanyzó) használata kötelező!
 6. A csoportos látogatók fegyelméért a csoport vezetője, oktatás esetén az oktató felelős. Gyermek csak az úszóoktató felügyelete mellett tartózkodhat az uszoda területén. ( Babák természetesen szülővel együtt. )
 7. A medencében csak fürdőruhában szabad tartózkodni!
 8. Átöltözéshez az arra rendszeresített öltözők használhatóak. Az épületben (öltöző és medence teren kívül) köntös használata kötelező!
 9. Az uszodát a kázas, továbbá fertőző és börbetegségben, görcsös állapottal, eszméletvesztéssel járó, illetve feltünő vagy nagy kiterjedésű kóros elváltozással járó betegségben szenvedők nem vehetik igénybe!
 10. Ittas, kábítószer, illetve bódító hatású gyógyszer hatás alatt álló személy az uszoda területén nem tartózkodhat!
 11. Tilos: az uszodában és helyiségeiben dohányozni, szemetelni, zajongani, ételt és szeszes italt fogyasztani, a medencébe törékeny vagy bármilyen balesetet, sérülést okozó tárgyat bevinni! A medencébe tisztítószert, szappant, sampont használni, a medence vizét bármely módon szennyezni! A fürdőzők nyugalmát zavarni, vagy testi épségét veszélyeztetni! A közerkölcsöt, közrendet sértő módon viselkedni!
 12. Az uszode rendjének betartásáért az oktatók felelnek! Jogosultak a házirendet, az erkölcsi és etikai szabályokat, megszegő vendéget rendreutasítani, az uszodából kiutasítani!
 13. A zavartalan oktatás érdekében kérjük, hogy a medence térbe legkorábban 5 perccel az óra megkezdése előtt lépjenek be! A kísérő szülőknek az uszodatérben és az öltözőkben papucs vagy cipővédő használata kötelező! A délutáni gyermek úszás oktatás alatt a szülő nem tartózkodhat az uszodában, az oktatóval előre egyeztett időpontban turnusonként egyszer megtekintheti a foglalkozást.
 14. A délutáni gyermek - úszás órákat ( csoportlétszámok korlátozottsága miatt ) a gyerekek csak az oktató egyesület által megjelölt turnusokra szóló érvényes bérlettel látogathatják!
 15. A medencéhez kizárólag csak a lenti öltözők tartoznak. A fenti öltözőket úszáshoz, csak térítés ellenében igényelhetik, melynek ára 1 000 Ft / fő!
 16. Babaúszásnál egy babához egy öltözőszekrény jár. Amennyiben több öltözőszekrényt igényelnek, azt térítés ellenében tehetik meg, mely 1 000 Ft / szekrény. Előfordulhat, hogy kapacitás függvényében a plusz öltöző szekrényt a fenti öltözők valamelyikében tudjuk biztosítani.
 17. A medencében maximum 10 fő tartózkodhat! Babaúszás oktatásnál maximum 7 felnőtt + 7 baba és az oktató, míg gyermek úszás oktatáskor 8 gyermek és 2 oktató tartózkodhat egyszerre a medencében.