Az oldal helyes működéséhez a javascript engedélyezése szükséges!

Medence és szauna

Várjuk minden kedves pancsolni vágyó vendégünket! Heti-napi rendszerességű baba és ovis úszásoktatás több iskola által! A medence és szauna használatának díjairól az árak oldalon tájékozódhat, mely független a foglalkozásokhoz tartozó áraktól.

Mielőtt igénybe vennék a medence és hozzá tartozó szolgáltatásainkat, kérjük olvassák el az ide vonatkozó házszabályunkat.

Medence

Medence

Medencénk alkalmas babák úszás oktatására, mivel megfelel az ANTSZ szigorú előírásainak. Automata vegyszerező és tisztító berendezés biztosítja a kifogástalan vízminőséget.

A medence hőfoka: télen 31-33, nyáron 32-34 celsius fok
A medence mérete: 8 x 4 x 1.2 méter

Várjuk kisgyermekes családok jelentkezését családi medencézésre, amely kíváló program lehet a kicsik és felnőttek számára egyaránt.

Ha úszás oktatás iránt érdeklődik gyeremek számára vagy netalán kismama kérjük érdeklődjön személyesen vagy a +36-28-490-036-os telefonszámon. A jelenleg nálunk tanító iskolák időpontjait és elérhetőségeit megtekintheti a naptárunkban.


Finn és Infra Szauna

Szauna

Szabadidőközpontunkban finn és infra szauna típus is megtalálható. Amenyiben használni kívánják szaunáink egyikét, ahhoz előre bejelentkezés szükséges. Ezt lehet személyesen vagy telefonon a +36-28-490-036-os telefonszámon.

Infraszauna vs. finn szauna

Az infra- és a finn szauna is az egészség és a fiatalság megőrzését szolgálja, mégis alapvető különbségek vannak köztük. Most vegyük sorba ezeket az eltéréseket. Az infraszauna szívbarát megoldás, hiszen csak 40-60°C-os a levegő a finn szaunával szemben, ahol minimum 70°C, maximum 100°C a működési hőmérséklet A finn szauna kizárólag a meleg levegő hatásával éri el jótékony hatását, míg az infraszauna az infrasugarak segítségével a bőr mélyebb rétegeibe hatol, hőenergiává alakul és minden szervhez eljut. Mindkét szaunában az izzadás révén méregtelenít a szervezetünk, de az infraszaunában ugyanannyi idő alatt háromszor annyit izzad a test, mint egy hagyományos szaunában, így méregtelenítő hatása is 20-60 szorosa. Az infraszaunával 2,5-szer rövidebb idő alatt lehet ugyanannyi kalóriát elégetni, mint a finn szaunában.

A szaunázás szabályai

Akár finn-, akár infraszaunáról van szó, fontos, hogy szaunázás előtt mossuk le magunkról a sminket és az illatszereket, vegyük le az ékszereket. Ha mégis fémékszerekkel szaunázunk, azok átforrósodva akár meg is égethetik a bőrünket. Az utolsó étkezést lehetőleg a szaunázás előtt 1.5-2 órával időzítsük, az emésztés ugyanis túlzottan igénybe veszi a szervezetet. Ugyanakkor, aki éhgyomorral éli át az intenzív élményt, az alacsony vércukorszint miatt akár rosszul is lehet. Szintén nem ajánlott alkoholt fogyasztani a szeánszok előtt.